Версія для друку

«Мрія» здійснилася

Вокалістки народної студії сучасного вокалу «Мрія» з Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара стали лауреатами Міжнародного телевізійного пісенного фестивалю творчої молоді та студентів «Доля».

Конкурс заснований благодійною організацією Президентський фонд Леоніда Кучми «Україна». Учасники – володарі яскравих талантів з України, Росії та Білорусії - приїхали на фестиваль, щоб продемонструвати найвищий фаховий рівень. Тому журі у складі народних артистів України Мар’яна Гаденка, Олега Дзюби, Віктора Шпортька, Марти Шпак та інших було здивоване, що дівчата з колективу «Мрія», не маючи професійної музичної освіти, можуть співати на 4 голоси так чисто і прозоро! Було висловлено багато теплих слів на адресу керівників колективу – художнього керівника Палацу студентів ДНУ Оксани Рудковської та заступника декана факультету фізики, електроніки та комп’ютерних систем ДНУ, кандидата технічних наук Дмитра Свинаренка. Журі запросило "Мрію" стати учасником концертних турів переможців фестивалю"Доля".

Усі учасниці колективу – студентки Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара. Це Ольга Лящевська та Олена Андрощук з економічного факультету, Альона Пшинько з факультету психології, Тетяна Жакун з механіко-математичного, Аліна Макарець з факультету систем і засобів масової інформації та випускниця Людмила Іщенко. «Доброзичливе ставлення та взаємопідтримка у колективі допомагають нам жити у справжній «Мрії», - поділилася секретом успіху керівник колективу Оксана Рудковська.

Вітаємо «золоті голоси» університету. Хай на багатьох фестивалях лунають ваші чарівні пісні!

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram