Версія для друку

Шановні першокурсники!

Від імені викладачів, ваших старших колег щиро вітаю вас зі вступом до Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара! Відсьогодні ви – повноправні члени нашої великої і дружної університетської родини. На вас чекає цікаве і насичене студентське життя, і лише від ваших прагнень залежить, якими будуть ці роки і чого ви досягнете в майбутньому.

Дніпропетровський університет виховав цілу плеяду видатних випускників. Серед них відомі письменники, класики вітчизняної літератури Олесь Гончар і Павло Загребельний, Президент України Леонід Кучма, прославлені конструктори ракетно-космічної техніки Станіслав Конюхов, Юрій Алексєєв, Володимир Команов, Володимир Січовий, відомі вчені, академіки Петро Ширшов, Олег Трубачов, Віктор Пилипенко, Володимир Горбулін та багато інших, хто своєю натхненною працею і значними досягненнями прославили Альма матер. Сьогоднішні студенти перемогами на міжнародних олімпіадах щороку підтверджують високий рівень знань і статус ДНУ як провідного класичного університету України.

Хотілося б, щоб ви вийшли зі стін університету не лише конкурентоспроможними спеціалістами, а й успішними людьми, патріотами своєї держави. Переконаний, що студентство Дніпропетровського національного університету за роки навчання використає весь потужний науковий потенціал для здобуття знань і духовного зростання.

Працюйте наполегливо, адже попереду іспити і заліки, які поставить вам життя, тож ваші зусилля обов’язково принесуть користь і державі, і регіону, і вашій родині.

Не витрачайте марно дорогоцінний час, друзі! Студентські роки мають стати часом інтелектуального росту, становлення особистості, розкриття творчого потенціалу, часом закоханості і яскравих вражень, що будуть супроводжувати вас все життя. Сподіваюсь, в університеті ви знайдете справжніх друзів і однодумців. Звертайтеся до ректорату, профкому, деканатів, Палацу студентів, Палацу спорту, наукової бібліотеки – вас завжди почують і підтримають вашу ініціативу.

Щасливих вам студентських років!

Ректор ДНУ імені Олеся Гончара
М.В.Поляков


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram